ГОСТОПРИМНИЦА – Реконструкција вртића „Бамби“ – интервју са др Славицом Дејановић, министарком без портфеља у Влади Србије

-Не могу деца две године да немају уредне оброке због тога што смо ми дали средства за неки пројекат, који није готов. То је катастрофа, изјавила је др Славица Дејановић, министарка без портфеља у Влади Републике Србије, задужена за популациону политику, одговарајући на питање Радија Златоусти о томе када ће бити завршена реконструкција централне кухиње Дечијег обданишта „Нада Наумовић“ при вртићу „Бамби“, подсећајући на чињеницу да је управо ово Министарство и финансирало ту реконструкцију која је према Уговору требало да буде завршена у јануару 2019. године, а није ни годину дана касније. Она је наговестила и да би овај вртић могао бити готов у наредних месец, месец и по дана, али из политичких разлога, то јест, због предстојећих избора.
Чија је одговорност кашњење, ко је требало да реагује, а није, чућете из интервјуа који следи, уз једно извињење за квалитет звука. Наиме разговор је вођен телефонским путем и сниман преко спикерфона, јер је др Дејановић била на путу.

Емисије

Prodajni centar