Članaka u kategoriji Генерација З

ГЕНЕРАЦИЈА 3(ЕТ) – You tube

You tube је један од најпознатијих канала видео садржаја на интернету, али како га користе најмлађе генерације. Послушајте у новој емисији Димитрија Арсенијевића.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Социјалне мреже младих

Фејсбук је за маторце тврде млади из Генерације Зет. Које су њихове социјалне мреже. Послушајте у новој емисији Димитрија Арсенијевића.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Видео игрице

У новој епизоди Димитрије Арсенијевић вам представља најинтересантније видео игрице које су данас у оптицају, али и зашто ссу оне тако занимљиве генерацији З.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Електронски спортови

Колективно такмичење у игрању игрица тема је данашње емисије Димитрија Арсенијевића. Како да заиграте на овим турнирима и зарадите најмање 1.000 долара месечно?

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Cancel culture

Да ли сте размишљали некада о томе да нечија активност на интернету може некоме другоме да уништи живот и каријеру. Како? Послушајте у новој емисији Димитрија Арсенијевића која је посвећена овом феномену, о којем млади воле да разговарају.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Он лајн преваре

Тема данашње епизоде су интернет преваре и безбедност. Мрачна страна преваре које циљају две групе људи, веома малу децу и старије.
Нигеријски принц је једна од тих превара.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Blizzard studios

Раст и пад студија Близард који производе игрице. Који скандали су обележили њихов пад? Зашто се у почетку мислило да је то студио за операције? Које су њихове најзначајније игрице? Која још увек највише зарађује? Слушајте у новој епизоди Димитрија Арсенијевића.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Аниме

Ево и треће емисије посвећене младима рођеним после 2000. године. У данашњој емисији Димитрија Арсенијевића упознаћете се са тим шта су аниме и чему оне служе.

Емисије

Prodajni centar