Skip to main content

РАДИО КОНЦЕРТ- 8. емисија

Ово издање емисије Радио коцерт, посвећено је ученицима Одсека за харфу, музичке школе “ Др Милоје Милојевића“, из Крагујевца.
Ученици долазе из класе професорке Снежане Јевтовић. Наступају ученице првог разреда средње школе Мима Стевановић и Аникија Премовић.

РАДИО КОНЦЕРТ- 7. емисија

У овој емисији упознаћемо се са музичким стваралаштвом ученика основне и средње крагујевачке музичке школе, са одсека за харфу и тамбуру. Премијерно ће нам се представити и ученички оркестар трзачких инструмената, основан септембра ове године. Ученици долазе из класа професорки Ирине Васовић и Невене Мијалиловић.

Радио концерт- 6. емисија

Овонедељни “ Радио концерт „, прилика је да се упознамо са ученицима крагујевачке музичке школе са одсека за клавир.
Поред музичких, емисија нам овога пута доноси и лична, животна сведочанства о утицају музике на човеков живот, и могућностима коришћења музике у покушајима превазилажења разних психо- соматских обољења код деце и одраслих.

РАДИО КОНЦЕРТ- 5. емисија

У најновијој емисији “ Радио концерт „, представиће нам се ученици СМШ “ Др Милоје Милојевић „, са Одсека за традиционално и народно певање, из класе професора Дејана Чекановића.

РАДИО КОНЦЕРТ- 4. емисија

У најновијем издању емисије Радио Концерт, представиће нам се ученици основне музичке школе “ Др Милоје Милојевић „, са гудачког одсека. Ученици ће нам се представити кроз наступе на виолини, а долазе нам из класа професора Ане Спсасојевић Шпице и Вање Марковић.

РАДИО КОНЦЕРТ – 3. емисија

Овонедељну емисију посвећујемо најсавршенијем од свих људима познатих инструмената.
У питању је човек, односно, људски глас.
Представиће нам се ученици СМШ ,,Др Милоје Милојевић“, одсек за соло певање, класа проф. мр Лидије Јевремовић.

РАДИО КОНЦЕРТ – Јана Станојевић (виолина), Михајло Вукашиновић (кларинет), Маша Јанковић (хармоника)

У емисији Радио Концерт данас нам се представљају ученици средње Музичке школе Јана Станојевић (виолина), Михајло Вукашиновић (кларинет), Маша Јанковић (хармоника).