Članaka u kategoriji Природом до здравља

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА (Нови циклус) – Самолечење

Велибор Бата Марковић кренуо је после дуже пауза у нови циклус емисије Природом до здравља са новим темама или са старим темама на нови начин. Кроз ову емисију говори се о природним средствима као терапеутским и принципима самолечења.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Алергијски римит (повећана преосетљивост)

Данашњу емисију „Природом до здравља“ Верољуб Бата Марковић посветио је алергијском римиту веома честој тегоби у овом периоду цветања.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Бура информација

Како живети и промишљати у време буре информација са свих страна, појашњава аутор емисије „Природом до здравља“, Велибор Бата Марковић.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Корона 2 и вакцине

Бата Марковић, аутор емисије „Природом до здравља“ данас наставља причу о корона вирусу и вакцинама против овог вируса.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Вирусне инфекције и респираторне тегобе

И даље пратимо актуелну ситуацију и размишљамо како природа може да нам помогне, каже аутор емисије Верољуб Бата Марковић.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Инфекција корона вирусом 2

Велибор Бата Марковић наставио је данас са причом о најактуелнијој здравственој теми – инфекцији корона вирусом, која је обележила живот милион људи на свету.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА -.Корона вирус

Нова емисија нашег пријатеља мр фармације Верољуба Бате Марковића и прва након дуже паузе односи се на пандемију Корона вируса. Како је могуће третирати овај вирус природним путем?

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Плацебо и психолошки однос према процесу лечења

У данашњој емисији говорићемо о нашем психолошком односу према лечењу и према болести. За тему ћемо имати и феномен плацебо.

Емисије

Prodajni centar