Skip to main content

ПАСТИРСКА ПОУКА- ПРОТОЈЕРЕЈ СТАВРОФОР МИЛИЋ МАРКОВИЋ ОДГОВАРА НА ПИТАЊА СЛУШАЛАЦА

На питања наших слушалаца у најновијем издању емисије Пастирска поука, одговара протјереј Милић Марковић, старешина Старе кргујевачке цркве, посвећене Силаску Светог Духа:

ПАСТИРСКА ПОУКА, ПРОТОЈЕРЕЈ ДРАГАН БРАШАНАЦ ОДГОВАРА НА ПИТАЊА СЛУШАЛАЦА

У данашњем издању емисије Пастирска Поука, на питања слушалаца и верника СПЦа, наставља да одговоре даје протојереј Драган Брашанац, старешина храма Свете Петке у Виноградима:

ПАСТИРСКА ПОУКА- Протојереј Драган Брашанац одговара на питања слушалаца

У данашњем издању емисије Пастирска Поука, на питања слушалаца и верника СПЦа, одговара протојереј Драган Брашанац, старешина храма Свете Петке у Виноградима:

ПАСТИРСКА ПОУКА – протонамесник Бранислав Матић

На питања наших слушалаца у најновијем издању емисије Пастирска поука, одговара протонамесник Бранислав Матић из Храма посвећеног Спаљивању моштију Светог Саве на Аеродрому:

ПАСТИРСКА ПОУКА- ПРОТОЈЕРЕЈ СТАВРОФОР МИЛИЋ МАРКОВИЋ ОДГОВАРА НА ПИТАЊА СЛУШАЛАЦА

шта се чиниса обредним хлебовима, славским колачем и кољивом након празника? Шта се ради са ускршњим јајетом од прошле године? Где и како треба постављати иконе у дому? Када треба освештати новоформирани дом и колико често то теба радити?
Како постити у време пандемије? Треба ли да посте они који имају блажи облик вируса?, само су нека од Ваших питања, на које одговара протојереј ставрофор Милић Марковић, старешина Старе крагујевачке цркве:

ПАСТИРСКА ПОУКА – јереј Немања Младеновић

Овога пута ваша питања су се углавном односила на брак и породицу, као и на исповест. Због тога смо за саговорника изабрали јереја Немању Младеновића пароха Светосавског храма у Крагујевцу.

ПАСТИРСКА ПОУКА – протојереј Милић Марковић

Нову сезону емисија „Пастирска поука“ у којој свештеници одговарају на ваша питања отпочињемо питањима на која одговара протојереј Милић Марковић, старешина Светотројичне цркве у Крагујевцу.