Članaka u kategoriji Комунално ћоше

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 3. мај 2021. године

За данас у нашем граду нема најављених искључења струје и воде. У сталној рубрици „Комунално ћоше” доносимо вам обавештење из „Енергетике” Д.О.О., као и информације о раду свих сектора (гробља, пијаце, јавног превоза) ЈКП „Шумадија” и радном времену објеката и установа у оквиру Дома здравља за данашњи и сутрашњи празнични дан.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 28.04.2021.

Гађање у Сугубини. Искључења воде и струје.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 27.04.2021.

Обавештење о гађању у селу Сугубина. Искључење воде и струје.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 26. 04.2021.

Искључења струје и воде. Ред вожње за празнике.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ 23.4.2021.

У данашњој рубрици најављујемо искључења воде и струје на територији Крагујевца:

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 22. априла 2021.

Искључење воде и струје.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – Сервисне информације за 20.април 2021.год.

У данашњем сервисном блоку послушајте списак крагујевачких адреса које ће остати без електричне енергије.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 19.04.2021.

Искључење воде и струје. Данас почиње и дератизација.Градска управа за друштвене делатности и послове са грађанима, у циљу заштите становништва од заразних болести, отпочеће спровођење систематске дератизације (уништавање пацова и мишева) на територији града Крагујевца у оквиру пролећне кампање у понедељак 19. априла 2021. године у времену од 08.00 до 17.00 сати. Акција ће трајати око пет радних дана, у зависности од временских прилика.
Дератизацијом ће бити обухваћене зелене површине, дивља нехигијенска насеља, дивље депоније, неуређене или делимично уређене зелене површине и јавне зелене површине у околини стамбених објеката месних заједница, затим обале реке Лепенице и осталих река и потока на територији свих месних заједница (градске, приградске и сеоске), гробља, Градска депонија „Јовановац“, комплетна канализациона мрежа и слично.
Препарат за дератизацију званично је регистрован и дозвољен за употребу. Сви препарати ће бити постављени у количини и на начин да се спрече случајна тровања људи и животиња.

Емисије

Prodajni centar