Поштовани слушаоци током више емисија из циклуса „Див јунак” која се бави положајем ратних инвалида данас, многи од наших саговорника попут Радише Миливојевића и Предрага Миљковића, ветерана са вуковарског ратишта поменули су значај благовремене и стручне помоћи психотерапеута који су пострадалима помагали приликом њихове борбе са психичким траумама које су задобили на ратишту и које по њиховим речима остају за читав живот. По мишљењу многих, како самих ратних инвалида, тако и стручних лица такозвано „нетелесно рањавање” оставља много веће и трајније последице од физичког и телесног. Неке „ране” никада не зарастају.
Због тога је гост наше 10. емисје из циклуса „Див јунак” доктор Саша Бабић, психијатар и психотерапеут из Психијатријске клинике Клиничког центра у Крагујевцу који већ више од деценије свакодневно помаже трауматизованим пацијентима, учесницима ратова са подручја централне Србије.

Емисија „Див јунак” је суфинансирана средствима Министарства културе и информисања Републике Србије. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.