У партнерској организацији Развојног бизнис центра Крагујевац, Природно-математичког факултета, Факултета инжењерских наука, ИКТ Кластера Централне Србије и Швајцарског предузетничког програма уз подршку Града Крагујевца у петак, 26. јануара у свечаној Сали ПМФ-а одржано је такмичење за најбољу студентску бизнис иницијативу. Реч је о завршној манифестацији у оквиру пројекта “Стартапидемија – прединкубациони програм за развој студентских бизнис иницијатива“ који се реализује под покровитељством Министарства омладине и спорта Владе Републике Србије.
Електронско заказивање код фризера Александра Цветковића победило је као најбоља бизнис идеја на такмичењу и освојило је новчану награду од деведесет хиљада динара, паметни столови за угоститељске објекте освојили су друго место и седамдесет хиљада динара, док је треће место и награду од педесет хиљада динара добила Нискобуџетна видео продукције Лукач-Чубровић.
У прилогу који следи послушајте изјаве Немање Јовичића координатора ове акције у Развојном бизнис центру и једне од учесница Дивне Јањић која се такмичила са пословном идејем унапређења сеоског туризма у Книћу.