Омладина ЈАЗАС-а Крагујевац у партнерству са Градом Крагујевцом у протеклих годину и по дана реализовала је пројекат под називом „Искорак у системским решењима за младе“. Завршна конференција на којој су представљена искуства стечена током реализације пројекта одржана је јуче у хотелу „Крагујевац“.

Претходних 15 месеци Омладина ЈАЗАС-а Крагујевац у сарадњи са градом спроводила је пројекат који је за циљ имао повећање активности које могу да повећају учешће младих. Ми смо младима приближавали све могућности како они могу да учествују у раду локалне самоуправе, између осталог, наводи Јелена Ђорђевић, чланица пројектног тима „Искорак у системским решењима за младе“ Омладина ЈАЗАС-а Крагујевац:

Стефан Јoвановић, помоћник градоначелника за омладину и сарадњу са удружењима истакао је да ће Град Крагујевац увек подржавати овакве иницијативе:

На који начин пројекат „Заједно за активно друштво“ подржава Влада Швајцарске, говорили смо са Данијелом Божовић саветницом на пројекту „Сарадња између ОГД и локалних самоуправа“:

Преносимо Вам и део атмосфере са отварања завршне конференције: