На традиционалној Светосавској академији одржаној 27. јануара 2021. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу уручене су стипендије најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу као и Светосавске награде професорима са истоименог универзитета.
У разговору са овим младим људима који је реализован путем „Зум” апликације у организацији нашег СКЦ-а имали смо прилику да сазнамо колико времена, труда и одрицања је потребно да се стигне до статуса најбољег студента, шта је кључ успеха, како успоставити равнотежу између приватног и студентског живота, која су њихова интересовања ван академског живота, као и који су им будући планови.
О томе како је замишљен и спроведен овај разговор у коме је учествовало шест најбољих студената са различитих факултета крагујевачког Универзитета говори нам Ана Штрбац, уредник културно-образовних програма Студентског културног центра која је била организатор и модератор овог онлајн сусрета најбољих.
Један од учесника овог разговора био је и Богдан Живановић најбољи студент четврте године крагујевачког Правног факултета, добитник светосавске стипендије. О томе како изгледа његов свакодневни рад и учење који су му донели статус најбољег од најбољих, шта за њега значи стипендија коју је добио на дан Светог Саве, колико има времена за друге, ненаставне и слободне активности као и какви су ми планови и због чега жели да се бави адвокатуром, разговарамо са Богданом Живановићем у данашњој „Гостопримници”.