У првом интервјуу за Радио Златоусти Градоначелник Крагујевца, господин Никола Дашић приближава нам своје одрастање у центру Крагујевца, као и летње распусте у родном селу Добрача.
По вокацији дипломирани економиста и дипломирани официр, а приватно супруг и тата три девојцице, градоначелник Дашић појашњава нам своје виђење политике и наглашава да треба држати до своје струке и знања коме увек можете да се вратите након политичке каријере. Иако политику види као виши облик социјалног и друштвеног деловања, машта да једног дана будемо друштво где већина људи не мора да зна ко су њихови политичари.

Велики је поштовалац природе коју назива нашом мајком која нас увек дочекује раширених руку и најављује почетак решавања великог еколошког проблема у Крагујевцу, а то је прекомерно аерозагађење.

Како је Крагујевац доспео у фокус Републике Србије када говоримо о великим инвестицијама, какви се пројекти планирају у Крагујевцу за 2021. и наредних неколико година, који је највећи пројекат у Крагујевцу о ком сања наш Градоначелник и по чему би волео да га памте када једног дана буде бивши градоначелник, сазнајемо током овог интервјуа.

Пошто је Градоначелник Дашић, према сопственом признању, рокер у души који је одрастао на шумадијском року и био део музичке генерације, ову емисију пратиће музичке нумере крагујевачких рок група Смак, Исток Иза и Дебела Ненси.