Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, први пут, ове године, традиоционалне Априлске радионице за студенте и дипломце организује онлајн, у периоду од 7. до 29. априла 2020. године.
Идеја овогодишњег програма под слоганом #Остани код куће , едукуј се онлајн је да студентима и дипломцима пружимо прилику за стицање нових знања током периода са којом се Европа и свет, а и наша земља, тренутно суочавају.
Овогошњи програм састоји се од десет радионица, чије теме прате развој каријере студената од периода студирања до изласка на тржите рада, односно од вештина академског писања и управљања временом, преко пријаве за Еразмус+стипендију, до вештина потребних за излазак на тржиште рада и проналазак запослења.

Гостујући предавачи на овогодишњим Априлским радионицама ће бити представници агенције Balance Consulting Крагујевац, представници HR службе FCA Srbija d.o.o. Kragujevac, Нина Недељковић, водитељ Браво радија, др Биљана Влашковић Илић, професор ФИЛУМ-а, Данијела Недић BiznisLink, Ивана Ретас, мотивациони говорник и дугогодишњи новинар и представници Развојног бизнис центра Крагујевац.

О овоме смо данас разговарали са Миленом Јанковић из Центра за развој каријере.