Članaka u kategoriji Зашто верујем

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Госпојинска беседа

У овом издању емисије „Зашто верујем“ доносимо беседу протојереја ставрофора Жељка Ивковића на отварању овогодишњих Госпојинских свечаности.

Зашто верујем – Игор Арнаут, фотограф

У овонедељном издању емисије „Зашто верујем“ Радија Златоусти наш саговорник је Игор Арнаут, крагујевачки фотограф, запослен у Историјском архиву Шумадије.

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Горан Анђелковић, ђакон

У емисији „Зашто верујем“ о личним искуствима вере разговарали смо са Гораном Анђелковићем, рођеним Крагујевчанином, ђаконом у Западноевропској епархији СПЦ.

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Аца Лупшић, професор

У овом издању емисије „Зашто верујем“ Радија Златоусти разговарамо са Ацом Лупшићем, професором у Политехничкој школи у Крагујевцу.

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Весна Миловановић

У емисији „Зашто верујем“ Радија Златоусти о личним питањима вере разговарали смо са Весном Миловановић, дипломираним економистом из Крагујевца.

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Гост: Јелена Радојичић, учитељица

У емисији „Зашто верујем“ Радија Златоусти у четвртак, 19. јула 2018. године о личним питањима вере разговарали смо са Јеленом Радојичић, учитељицом у крагујевачкој Основној школи „Јован Поповић“.

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Гост: Милан Ајдаревић

О личним питањима вере у овом издању емисије „Зашто верујем“ Радија Златоусти разговарали смо са Миланом Ајдаревићем.

ЗАШТО ВЕРУЈЕМ – Гост Марко Терзић, кустос-историчар

У првој емисији новог циклуса емисије „Зашто верујем“ Радија Златоусти саговорник је био историчар Марко Терзић, кустос Музеја „21. октобар“ у Крагујевцу.

Емисије

Prodajni centar