Članaka u kategoriji Радио концерт

РАДИО КОНЦЕРТ- 5. емисија

У најновијој емисији “ Радио концерт „, представиће нам се ученици СМШ “ Др Милоје Милојевић „, са Одсека за традиционално и народно певање, из класе професора Дејана Чекановића.

РАДИО КОНЦЕРТ- 4. емисија

У најновијем издању емисије Радио Концерт, представиће нам се ученици основне музичке школе “ Др Милоје Милојевић „, са гудачког одсека. Ученици ће нам се представити кроз наступе на виолини, а долазе нам из класа професора Ане Спсасојевић Шпице и Вање Марковић.

РАДИО КОНЦЕРТ – 3. емисија

Овонедељну емисију посвећујемо најсавршенијем од свих људима познатих инструмената.
У питању је човек, односно, људски глас.
Представиће нам се ученици СМШ ,,Др Милоје Милојевић“, одсек за соло певање, класа проф. мр Лидије Јевремовић.

РАДИО КОНЦЕРТ – Јана Станојевић (виолина), Михајло Вукашиновић (кларинет), Маша Јанковић (хармоника)

У емисији Радио Концерт данас нам се представљају ученици средње Музичке школе Јана Станојевић (виолина), Михајло Вукашиновић (кларинет), Маша Јанковић (хармоника).

РАДИО КОНЦЕРТ – Традиционално певање

Кроз циклус емисија Радио концерт које реализујемо у сарадњи са Музичком школом „Др Милоје Милојевић“ представљаћемо вам бисере наше класичне музике у новој емисији која од данас започиње на таласима Радија Златоусти. У првом издању учествују ученици Музичке школе са одсека за традиицонално певање у класи Дејана Чекановића: Катарина Славковић, Адријана Недељковић, Николина Илић, Јелена Величковић…

Емисије

Prodajni centar