Skip to main content

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – ФАРМАЦЕУТСКИ ПОГЛЕД НА ДИЈАБЕТЕС, ПАРТНЕРСТВО С ДИЈАБЕТОМ

Кроз емисију ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА, као и кроз тематски циклус у оквиру ове емисије ФАРМАЦЕУТСКИ ПОГЛЕД НА ДИЈАБЕТЕС, води Вас доц.др Бата Марковић, фармацеут:

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА- ИСЦЕЛИТЕЉСКА МОЋ КОПРИВЕ

Одувек магични свет биљака, неизмерно богатство лековитог биља, доц. др Бата Марковић дочарава у овом издању емисије Природом до здравља кроз причу о исцељитељским моћима коприве:

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Биљни лекови

Биљни производи, њихова безбедност, њихова примена, нежељене реакције на биљне лекове и други аспекти су важни да би могла да се искористи моћ природе, каже Бата Марковић, аутор емисије Природом до здравља.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Лековитост белог лука

Биљка која је позната од давнина, иако се не зна када је тачно почео да се користи као храна и као лек,ли изгледа да се користи преко 5.000 година. О томе данас говори фармацеут Бата Марковић.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА – Кардиоваскуларни лекови

Верољуб Бата Марковић аутор је и ове нове емисије у којима трага, размишља и креира природна решења за здравље. Ове недеље тема су кардиоваскуларни лекови.

ПРИРОДОМ ДО ЗДРАВЉА (Нови циклус) – Самолечење

Велибор Бата Марковић кренуо је после дуже пауза у нови циклус емисије Природом до здравља са новим темама или са старим темама на нови начин. Кроз ову емисију говори се о природним средствима као терапеутским и принципима самолечења.