Članaka u kategoriji Хришћански меридијани

МЕРИДИЈАНИ- 26.2.2020.

Слушате вести из хришћанског света за 26. фебруар.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ 25. фебруар 2020.

И у данашњем издању емисије „ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ“, сазнаћете којих се светаца молитвено сећамо 25.фебруара , вести из Епархије шумадијске, СПЦа, помесних цркава и хришћанског света.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – 21. фебруара 2020.

У данашњој емисији чућете: Литургијско крштење у Великим Пчелицама. Света архијерејска литургија у Бреници. Још једна велика литија у Пљевљима уз присуство Митрополита Амфилохија. Руска црква подржава председника Путина у томе да се у Устав уведе да је брак само заједница мушкарца и жене. Скуп бискупа у Средоземљу.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ

Пратите вести из хришћанскопг света, помесних цркава, СПЦа и Епархије шумадијске за 20. фебруар 2020. .

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – 14. 02. 2020.

У данашњој емисији чућете: Још једна литија подршке народу Црне Горе у Аранђеловцу. Патријарх примио председавајућег Европском комисијом. Прва литургија у Танзанији. Папа Фрања поручио римокатолицима да се моле за оболеле од короно вируса у Кини.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – 7. фебруар 2020. године

Црквени дневник Радија „Златоусти” за петак, 7. фебруар по новом а 25. јануар по старом календару.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ 6.2.2020.

У најновијем издању Хришћанских меридијана преносимо Вам вести из Епархије шумадијске, СПЦа, помесних цркава и хришћанског света за 6.2.2020. .

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ 5.2.2020.

У данашњем издању слушате о данашњем празнику, вести из Епархије шумадијске, вести из Митрополије црногорско-приморске, помесних цркава и хришћанског света.

Емисије

Prodajni centar