Članaka u kategoriji Хришћански меридијани

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – 20. октобра 2020.

У данашњој емисији чућете: Литургија у Корићанима, освећена палионица свећа у Илићеву, Његова светост патријарх српски г. Иринеј сусрео се са министром здравља Златибором Лончаром, стање Митрополита Амфлохија, васељенски патријарх у Риму, јерменски патријарх служио у Цркви Светог гроба…

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – 19.октобра 2020.

У данашњој емисији чућете, прва литургија у новоизграђеном храму у Буковику, венчање у цркви Светог Пантелејмона, здравствено стање митрополита Амфилохија стабилно, православној заједници у јужној Шпанији дат храм на коришћење, свејерменски патријарх позвао међународну заједницу да се умеша.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ 16.10.2020.

О светом свештеномученику Дионисију Ареопагиту, прослави Покрова Пресвете Богородице у СПЦу, здравственом стању Митрополита Амфилохија, између осталог, слушате у данашњем издању емисије Хришћански меридијани:

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – Црквени дневник за 15.октобар 2020.год.

И данас вам доносимо најновије црквене вести из епархије шумадијске, са Косова и Метохије, из другијх епархија, помесних хришћанских цркава и других верујућих заједница.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ 14.10.2020.

Митрополитово здравствено стање је непромијењено у односу на јуче. Без повишене телесне температуре, добра сатурација, крвни притисак и правилан рад срца су параметри који и данас чине његово стање стабилним. Митрополит се осјећа добро и под сталним је љекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак. Наставићемо и у наредним данима са редовним информисањем јавности о току опоравка Високопреосвећеног Митрополита Амфилохија.
Његова Светост патријарх московски и све Русије Кирил издао је саопштење у вези са оружаним сукобом у Нагорно-Карабаху.
Ове и остале вести из помесних цркава, слушате и у данашњем издању емисије Хришћански меридијани.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – Црквени дневник за 13.октобар 2020.год.

СПЦ данас слави Светог свештеномученика Григорија коме посвећујемо почетак данашње емисије. Следе вести из епархије шумадијске, СПЦ, помесних цркава и других верујућих заједница за 13.октобар 2020.год.

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – 12. октобра 2020.

У данашњој емисији чућете: Рукоположење у Кусадку, лаповачки хор добио признање ТВ Храм, стање здравља Миотрополита црногогрско-приморског г. Амфилохија, оперисан кипарски архиепископ, папа Фрања о Данте Алигијерију…

ХРИШЋАНСКИ МЕРИДИЈАНИ – Црквени дневник за 9.октобар 2020.год.

Најновије црквене вести за 9.октобар 2020.год. послушајте у данашњем црквеном дневнику „Хришћански меридијани“.

Емисије

Prodajni centar