Članaka u kategoriji Комунално ћоше

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 15. децембар 2017. године

У данашњој рубрци „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним (и хаваријским) искључењима струје и воде, као и апеловању ЈКП „Водовод и канализација” и ЈКП „Паркинг сервис” Крагујевац о измирењу дугова потрошача према овим предузећима до краја године.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 13. децембар 2017. године

У данашњој рубрици „комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима воде, апелом за измирење дугова до Нове године ЈКП „Водовод и канализација” и „Паркинг сервис”.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 12. децембар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје и хаваријским искључењима воде, као и апелу ЈКП „Водовод и каналиѕација” о измирењу дугова до Нове године.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 8. децембар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима воде, најављеном генералном штрајку радника запослених у комунланим предузећима у читавој Србији (самим тим и у нашем граду), постављању заштитне ограде у зони школе “Живадинка Дивац“ у насељу Станово и стручној пракси студената ФИН-а (студијски програм Урбано инжењерство) у ЈКП Паркниг сервис Крагујевац.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 6. новембар 2017. године

У јутрошњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима воде, најави реализовања пројекта “Државна станоградња”, у оквиру ког ће бити изграђени станови за припаднике безбедносних снага, младе научнике и брачне парове у који ће, барем према најавама председника А. Вучића на „Хепи” телевизији бити укључен и Крагујевац и стању на путевима.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 1. децембар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима воде, отпуштању радника из ЈКП „Градска гробља” Крагујевац, кодексу понашања службеника и намештеника локалне самоуправе који треба да буде донет до краја године, расписивању тендера за технички преглед објеката са израдом енергетског пасоша на изградњи станова за младе истраживаче у Крагујевцу и стању на путевима после обилних киша које су пале у протеклих два дана.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 30. новембар 2017. године

У данашњој рубриц „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје и воде и нормализацији грејања на Аеродрому.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 29. новембра 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” најављујемо искључења струје и воде и обавештавамо вас о приближавању рока да зграде одреде своје управнике, одлукама Градског већа Крагујевца које је усвојило у Локалном акционом плану за унапређење положаја особа са инвалидитетом израду приступних стаза и рампи и стању на путевима.