Članaka u kategoriji Комунално ћоше

КОМУНАЛНО ЋОШЕ

Информације о најављеним искључењима и хаваријским кваровима у испоруци струје и воде потрошачима у Крагујевцу, те информацију о стању на путевима Србије, послушајте у иѕдању рубрике Комунално ћоше за 15. јануар 2020.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 3. јануар 2020. године

Све комуналне и сервисне информације на једном месту.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 27. децембра 2019. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима виоде, набавци два тандемска ваљка за асфалт ЈКП Шумадија у циљу бољег, бржег и квалитетнијег асфалтирања улица и саопштењу Саобраћајне полиције о контроли возача и пешака у току божићних и новогодишњих празника.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 25. децембар 2019. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје и воде и анализи микробиолошке исправности свежег пилећег меса и сухомеснатих производа на пијацама Центар и Аеродром коју је обавио Институт за јавно здравље Крагујевац је према годишњем плану анализа намирница.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 23. децембар 2019. године

Све комуналне и сервисне информације у нашој сталној рубрици „комунално ћоше”.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 20. децембар 2019. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о најављеном искључењу струје, нормализацијом снадбевања корисника топлотне енергије после јучерашње хаварије и набавци новог путно-асфалтног мобилијара у ЈКП Шумадија.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 18. децембар 2019. године

За данас у нашем граду нема најављених искључења струје и воде. У сталној рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о јучерашњем отклоњеном квару у снабдевању топлотном енергијом у центру града од стране Енергетике Д.О.О. и продаји такозваних станарских карата ЈКП „Шумадија”.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 13. децембар 2019. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о најављеним искључењима струје, новом радном времену Корисничког центра ЈКП Шумадија Крагујевац и продаји нових станарских карат за паркинге за 2020. годину.

Емисије

Prodajni centar