Članaka u kategoriji Комунално ћоше

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 20. октобар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима воде, почетку грејне сезоне „Енергетике” д.о.о. и стању на путевима.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – четвртак, 19. октобар 2017. године

Дневни преглед искључења електричне енергије због предвиђених радова на мрежи, као и планираних и хаваријских искључења воде.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 18. октобар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” обавештавамо вас о најављеним искључењима струје и воде као и одлагању почетка грејње сезоне од стране „Енергетике” д.о.о. због изузетно топлог времена.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 17.10.2017.

Преносимо дневни преглед искључења електричне енергије и воде за уторак, 17. октобар 2017. године, као и друге важне информације из ЈКП „Водовод и канализација“ и „Енергетике“.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 13. октобар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о најављеним искључењима струје, хаваријским искључењима воде, почетку грејне сезоне у „Енергетици” д.о.о. али и крађама алуминијумске изолације на топловодима са којима се суочава овај крагујевачки дистрибутер даљинског грејања и радовима на санацији оштећеног коловоза, возне саобраћајне траке пута од петље Лапово до петље Баточина, у смеру Београд – Ниш.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – четвртак, 12. октобар 2017. године

Данашње „Комунално ћоше“ доноси информације о планираним искључењима електричне енергије, хаваријским исључењима воде и систематској дератизацији на подручју Града Крагујевца.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 11. октобар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о најављеним искључењима струје, међународном научном скупу у организацији ЈКП „Водовод и канализација” који се одржава у току дана у хотелу „Шумарице”, одлукама јуче одржаног Градског већа које је одоброло промену начина плаћања грејања „Енергетци” д.о.о. и општој дератизацији која ће се у току 30 радних дана одвијати не само на територији читавг града већ по први пут и по селима наше општине.

КОМУНАЛНО ЋОШЕ – 9. октобар 2017. године

У данашњој рубрици „Комунално ћоше” информишемо вас о најављеним искључењима струје и воде и стању на путевима.