Članaka u kategoriji Брм,брм радио

БРМ… БРМ… РАДИО – Емисија за најмлађе (15)

Ову епизоду посветили смо великом и значајном празнику, у питању је Дан града. Због тога смо разговарали са директорком ГТО Крагујевац , госпођом Снежаном Милисављевић која нам је рекла нешто више о историји нашег града и програму Ђурдјевданског карневала. Са директорком Позоришта за децу Крагујевац, госпођом Јелном Стојановић- Патрногић разговарали смо о 19. Међунардном фестивалу „Златна искра“ који ћете моћи да посетите од 9.-12.маја. Лаки и Неца вас воде на корективну гимнастику а Тања вредно спрема само за вас лењу питу са вишњама. Слушаћемо и причу „Храбри оловни војник“.

БРМ… БРМ… РАДИО – Емисија за најмлађе (14)

У овој епизоди емисије „Брм, брм, радио“ сазнаћете нешто више о данима културе студената ФИЛУМ-а, Нина је посетила Позориште за децу и разговарала са глумцем Милошем Миловановићем који тумачи улогу Јана Бибијана у истоименој представи која је на репертоару данас од 12 часова, Миланче у спортском делу емисије открива како су спорт и здравље уско повезани, домаћица Тања спрема укусне куглице а чућете и украјинску бајку „Лаж“.И даље промовишемо најновије и најчитаније наслове за децу уз, наравно , дивну музику Вама добро познатих извођача.
Брм, брм!

БРМ… БРМ… РАДИО – Емисија за најмлађе (13)

У баксузној епизоди емисије „Брм, брм радио“ Анастасија и Сашка вас уче како се праве ратлук и желе бомбоне, Нина и Урош Петровић причају о НТЦ систему учења,Дикси И Анђела скидају празничне килограме уз Кангоо, Тања прави палачинке а Жика нам прича причу “ Ћелава вештица“. Ту је и најновија листа најчитанијих и најновијих наслова за децу и младе. Брм , брм, чујемо се.

БРМ… БРМ… РАДИО – Емисија за најмлађе (12)

Ово је Брм… брм… радио, радио за најмлађе. Спремите се, управљамо у етар дечијег света. Овде нико не сме да вам смета… Емисију припремио Драмски студио „Петар Пан“.

БРМ… БРМ… РАДИО – емисија за најмлађе (11)

Брм… брм… крећемо у још једну емисију за најмлађе. Уживајте у ономе што су за вас припремила деца из Драмског студија „Петар Пан“ и глумац Петар Лукић.

БРМ…БРМ… РАДИО – Емисија за најмлађе (10)

Забавите се уз свет како га виде деца. Емисију припремили чланови Драмског студија „Петар Пан“ и глумац Петар Лукић.

БРМ… БРМ… РАДИО – Емисија за најмлађе (9)

Већ је побрала симпатије и деце и одраслих. Емисија „Брм… брм… радио“ коју припремају чланови Драмског студија „Петар Пан“ и глумац Петар Лукић.

БРМ… БРМ… РАДИО – Емисија за децу (8)

И данас нас мало уче, а мало забављају чланови Драмског студија „Петар Пан“ са својим руководиоцем глумцем Петром Лукићем. Послушајте.

Емисије

Prodajni centar