Članaka u kategoriji Велики одмор

ВЕЛИКИ ОДМОР (65) – Велики успех крагујевачког школског спорта

У данашњој емисији послушајте причу о великом успеху крагујевачког школског спорта који су остварили ученици ОШ „Наталија Нана Недељковић“. Следе и сталне рубрике о архаизмима и записима из магареће клупе.

ВЕЛИКИ ОДМОР (64) – Васкршња емисија

Данашње издање „Великог одмора“ посвећено је Васкрсу, па обрађује теме фарбања јаја и куцање јаја, а бавимо се и Међународним даном књиге и ауторских права.

ВЕЛИКИ ОДМОР (63) – Пробни завршни испит ученика завршних разреда основних школа

У данашњем издању емисије „Велики одмор“ данас говоримо о пробном завршном испиту ученика осмог разреда основних школа, а водимо вас и на рецитаторску манифестацију „Песниче народа мог“.

ВЕЛИКИ ОДМОР (62) – Међународни дан дечије књиге

У данашњем издању емисије „Велики одмор“ слушамо о обележавању Међународног дана дечије књиге.

ВЕЛИКИ ОДМОР (61) – Последњи зимски Велики одмор

У данашњем првом пролећном, или последњем зимском „Великом одмору“ представљамо вам Огњена Ћоћића, велику наду српске кошарке. Следе и рубрике „Архаизми“ и „Записи из магареће клупе“.

ВЕЛИКИ ОДМОР (60) – Како деца спремају мамама, бабама, учитељицама за 8.март

У данашњој емисији говоримо о 8.марту, а слушамо и како деца желе да изненаде своје маме, бабе, тетке, стрине, учитељице за овај празник. Пажњу посвећујемо и читању и Националном дану књиге, а ту је и стална рубрика „Архаизми“.

ВЕЛИКИ ОДМОР (59) – Положај ромске националне мањине

У данашњем издању „Великог одмора“ говоримо о Ромима и положају ове мањине у нашем друштву.

ВЕЛИКИ ОДМОР (58) – О престоницама Србије

У данашњој емисији за тему имамо престонице Србије, чућете и кратак разговор са академиком Матијом Бећковићем, као и рубрике „Архаизми“ и „Записи из магареће клупе“.

Емисије

Prodajni centar