Članaka u kategoriji Генерација З

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Blizzard studios

Раст и пад студија Близард који производе игрице. Који скандали су обележили њихов пад? Зашто се у почетку мислило да је то студио за операције? Које су њихове најзначајније игрице? Која још увек највише зарађује? Слушајте у новој епизоди Димитрија Арсенијевића.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Аниме

Ево и треће емисије посвећене младима рођеним после 2000. године. У данашњој емисији Димитрија Арсенијевића упознаћете се са тим шта су аниме и чему оне служе.

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Игрица: Placue Inc

Друга емисија „Генерација З(ет)“ посвећена младима рођеним после 2000 године и њиховој култури, а посебно њиховом речнику, коју припрема студент Димитрије Арсенијевић бави се темом корона вируса. Како деца ове генерације гледају на Корона вирус? Каква је то игрица Placue Inc којом се они бране од страха?

ГЕНЕРАЦИЈА З(ЕТ) – Мимови

Данас почиње још једна нова емисија на таласима Радија Златоусти. Реч је о речнику генерације зет, рођене после тзв. „миленијалаца“. О чему причају наша деца, речима које не разумемо. Ко је беба Јода. Какав је то Годвинов закон? О томе у првој емисији говори аутор емисије студент Димитрије Арсенијевић.

Емисије

Prodajni centar