Skip to main content

КОРЗО – проф. др Слободан Милисављевић Попац, грудни хирург

Данашњи Јеленин гост из урбаног, грађанског Крагујевца је један од оних лекара којима смо аплаудирали свако вече од 20 сати током првог и најјачег таласа до сада корона пандемије, др Слободан Милисављевић Попац, унук протојереја Марка Подгорца и син чувеног стоматолога Србе Милисављевића. Од деде му је и остао надимак. Данас је један од најцењенијих крагујевачких грудних хирурга.

КОРЗО – Слободан Бобан Рацић, туристички радник

Др Бобо, односно Слободан Бобан Рацић из агенције „Марко Поло“ гост је Јелене Максимовић у новој емисији. Био је један од двоје који је до сада одбијао ово гостовање, тврди Јелена.

КОРЗО – Душан Ђурић Ћуре

На радио „Корзоу“ пало је право упознавање: ауторке емисије Јелене Максимовић и њеног госта Душана Ђурића Ћурета. Шта су једно другоме рекли приликом првог сусрета послушајте у емисији која следи.

КОРЗО – Дарко Аксентијевић, програмер

У емисији Јелене Максимовић данас гостује програмер Дарко Аксентијевић. По речима ауторке шетају виртуелним корзоом. Дарко се разуме у музику, у екологију, има добре фотографије на друштвеним мрежама и сви за њега кажу да је добар човек и добар пријатељ.