Članaka u kategoriji Корзо

КОРЗО, гост: Горан Јоксимовић, учитељ, просветни саветник

Јелена Максимовић је у данашњој емисији „Корзо“ угостила начелника Школске управе, учитеља и просветног саветника Горана Јоксимовића. Овог пута врло занимљива ситуација. Многи су га препоручили да гостује, али Јелена га је упознала тек кроз ову емисију.

КОРЗО, гости: Бранислав Петровић и Лазар Николић, фудбалери „Дивљих вепрова“

У студију један и данас Јелена Максимовић са својим гостима фудбалерима из „Дивљих вепрова“:
Бранислав Петровић и Лазар Николић. Почели су разговор од првенства централне лиге Европе.

КОРЗО – Гост Зоран Пауновић Зоћа

Јелена Максимовић када најављује госте сви су јој дивни, драги, љубазни, лепи, образовани, шармантни… Такав је и данашњи гост Зоран Пауновић Зоћа, бивши новинар и музички уредник радијских програма.

КОРЗО – Разговор са Владаном Суботићем, сликаром

Јелена Максимовић данас је на Радију Златоустом разговарала са сликаром Владаном Суботићем. Крагујевчани га својатају иако није овде рођен, који управо ових дана излаже слике у једном ресторану.

КОРЗО – Разговор са Тањом Николић, професорком физичког

У емисији која представља урбани, културни, грађански Крагујевац Јелена Максимовић данас разговара са Тањом Николић, професорком физичке културе у Првој крагујевачкој гимназији, примером људи у чијем је здравом телу и здрав дух.

КОРЗО – Тања Кањевац, стоматолог

Данашњи гост Јелене Максимовић је једна паметна, згодна, начитана, лепа, образована, дрчна жена Тања Кањевац, стоматолог… Продекан је на Факултету медиицнских наука на одсеку за стоматологију. Вечно млада у срцу.

КОРЗО – Гост саговорник: Ненад Баковић, правник, музичар…

У новој емисији Јелена Максимовић позната као Лепа Јела шета виртуелним „корзоом“ у један по подне са Ненадом Баковићем, правником, музичарем, који се у много што шта разуме…

КОРЗО – Гост саговорник је Радован Томашевић Рака Мрмот

У новој емисији Јелена Максимовић прича са Ракица, Радован Томашевић, са надимком Рака Мрмот. Светски путник