Članaka u kategoriji Музичка екскурзија

МУЗИЧКА ЕКСКУРЗИЈА – Шпанија

Знамо да нас корона вирус омета у путовањима, да не можемо да посетимо дестинације које бисмо желели, е, зато је ту „Музичка екскурзија“ да путем музике и занимљивих информација о многим земљама, обиђемо читаву планету. Данас Вас водимо у Шпанију. Зашто у Шпанији свако има два презимена, које шпанско име је најчешће гуглано на свету, зашто Шпанци једу 12 зрна грожђа у Новогодишњој ноћи и из ког разлога Шпанци имају највише барова на свету на број становника, сазнајте у данашњој „Музичкој екскурзији“ коју прате песме Џипси Кингса, Пака де Лусије, Хулија Иглесијаса, Луз Касал, Ане Габриел, Хозе Карераса…

МУЗИЧКА ЕКСКУРЗИЈА – Италија

Настављамо са „Музичким екскурзијама“ широм планете у којима вас, путем музике, водимо на многа места на нашој планети, кад већ не можемо и физички да путујемо. Данас „путујемо“ у Италију, земљу настанка Римског царства, која је данас позната по кулинарству, моди, дизајну, архитектури, музици и многим знаменитостима које посећују милиони туриста широм света. Који светски брендови долазе из Италије, колики проценат бруто домаћег производа ствара италијанска мафија, где се налази и од када датира најстарији универзитет у Европи и када је и где додељена прва универзитетска диплома једној жени, само су неке од занимљивости које вам о Италији, доноси данашња „Музичка екскурзија“.

МУЗИЧКА ЕКСКУРЗИЈА – Грчка

У доба пандемије корона вируса, када је љубитељима путовања овај ужитак ускраћен, емисијом „Музичка екскурзија“ данас одлазимо у Грчку, у коју је, у овом тренутку, улаз из Србије немогућ. Подсећамо се славне грчке историје, уметности, спорта, кухиње, а надасве уживамо и у грчкој музици.

Емисије

Prodajni centar