Članaka u kategoriji У међусмени

У МЕЂУСМЕНИ – 18.05.2017. Културна дешавања у граду и млади у њима

Новинарска секција Прве крагујевачке гимназије предвођена новинарком Иваном Ретас и професорком Адријаном Ивановић и овог пута нам је припремила занимљиву емисију о култури и учешћу младих у културним дешавањима. Емисију води Ана Ранковић.

У МЕЂУСМЕНИ – 11.05.2017. – Утицај друштвених мрежа на младе

О добром и лошем утицају интернета у данашњој емисији нам говори професор Иван Карадаревић. Емисија је „У међусмени“,а и овог пута је припремају чланови новинарске секције Прве крагујевачке гимназије уз подршку професорке Адријане Ивановић и новинарке Иване Ретас. Водитељ: Викторија Марковић.

У МЕЂУСМЕНИ – 4.05.2017. – Ђачке обавезе и навике после кратких распуста

Новинарска секција Прве крагујевачке гимназије овог пута вам је припремила емисију посвећену ђачким обавезама и навикама после кратких распуста.Саговорник је професор историје Ненад Цветковић. Водитељ емисије Наталија Симовић.

У МЕЂУСМЕНИ – 27.04.2017. Болести зависности код младих

Добро дошли у свет младих. Овог четвртка са вама је Марија Пешић, а тема су болести зависности код младих. Емисију припремила новинарска секција Прве крагујевачке гимназије уз подршку професорке Адријане Ивановић и новинарке Иване Ретас.

У МЕЂУСМЕНИ -20.04.2017. – Колико млади слушају класичну музику

У данашњој емисији говоримо о занимљивостима из живота славних композитора као и о томе колико млади слушају класичну музику. Емисију припремила новинарска секција Прве крагујевачке гимназије уз подршку професорке Адријане Ивановић и новинарке Иване Ретас, а водитељ је Теодора Качаревић.

У МЕЂУСМЕНИ, 13.04.2017. – Култура младих

Које су културне потребе младих? Како се осмишљавају културни садржаји за младе? Колико су млади задовољни доступношћу садржаја? О свему томе и још понечему у новој емисији „У међусмени“ коју је припремила новинарска секција Прве крагујевачке гимназије уз подршку своје професорке Адријане Ивановић и новинарке Иване Ретас. Водитељ Бојана Луковић

У МЕЂУСМЕНИ, 6. 04. 2017. – Запошљавање младих

Новинарска секција Прве крагујевачке гимназије овог пута је припремила емисију о томе како прећи пут од жељене професије до активне и успешне каријере. Водитељ Маша Марковић.

У МЕЂУСМЕНИ, 30.03.2017. Позоришни сусрети ученика гимназија

Емисија о крагујевачким средњошколцима и њиховим важним темама, коју прирпемају млади новинари из Прве крагујевачке гимназије, уз подршку новинарке Иване Ретас и професорке Андријане Ивановић.
Тема данашње емисије су Позоришни сусрети ученика гимназије Србије. Водитељ је Слађана Радовановић, а њени гости су Алекса Раденковић из „Сопчета“ и Ана Кочовић, чланица Драмске секције Друге крагујевачке гимназије.