Ђурђевданско издање емисије „Наши разговори“ посветили смо Бисенији Биси Симић, председници Кола српских сестара МО Крагујевац од 1995. до 2010. године.
Бисенија Биса Симић иницирала је оснивање Фонда за помоћ и награђивање сиромашних и одличних ученица и студенткиња и Фонда за здравствену потпору болесне деце. Била је чланица Кола српских сестара од његовог обнављања 1990. године. Радила је на добробит Кола, материјално помагала већи број активности Одбора, ратних година допринела значајну помоћ донације у лековима и била почасна председница Кола до смрти, 23. фебруара 2024. године.

Иако је Бисенија Биса Симић носилац бројних признања, какво је и признање „Заслужни грађанин града Крагујевца за изузетан допринос у области хуанитарног рада“, о Бисиној хуманости најбоље сведоче речи њених сестара из Кола, пријатељица и сарадница: Татјане Маринковић, Олге Николић и Вере Јелић са којима говоримо у данашњем издању „Наших разговора“, као и речи говорника на комеморацији поводом смрти Бисеније Бисе Симић уприличеној у Епархијској свечаној сали: