Хуманитарна фондација „Буди хуман“ прикупља новчана средства за Ђорђа Милојевића (2003). У јануару 2023. године Ђорђе је почео да осећа бол у пределу десне илијачне кости након чега је отпочето лечење услед сумње на ишијалгију.

Упркос терапијама бол није престајао због чега је одрађен МР преглед кичме, а затим је учињено оперативно лечење као и биопсија где је добијеним пх налазом установљено присуство малигног саркома илијачне кости ( Ц41.4 Неопласма малигнум оссис пелвис, сацри ет цоццyгис). Конзилијарном одлуком је решено да се лечење започне применом неоађувентне ХТ по МАП протоколу. Ђорђе је до сада прошао кроз четири циклуса хемотерапија које нису довеле до побољшања његовог здравственог стања јер су уочене метастазе на плућима. Даљи план лечења је наставак агресивних терапија на онколошкој клиници у иностранству где је у плану и оперативно лечење.

Ђорђе нема времена за чекање и неопходно је да у најкраћем року прикупи износ потребан за наставак лечења, а то може успети само захваљујући људима добре воље који ће му помоћи у виду донација. Средства су потребна за одлазак на оперативно лечење у иностранство, специјалистичке прегледе и консултације, лабораторијске анализе, лекове и суплементе, рехабилитације, ортопедска помагала, услуге превода медицинске документације, као и за путне трошкове и трошкове смештаја у току лечења.

У наш програм укључује се Александра Лазовић, Ђорђева другарица.