Академско позориште СКЦ-а вас позива на репризу представе „Бечка столица“ , по тексту Николаја Кољаде. Режију представе, као свој редитељски првенац потписује Емилија Михаиловић, улоге тумаче: Анђелија Шљивић и Стефан Вуковић.
-„Бечка столица“ је експериментални комад који обрађује теме емоција и егзистенцијалних питања кроз причу о двоје људи, мушкарцу и жени, затворених у непознатом, ограниченом простору и условима. Колико дуго емоције можемо крити, пред киме се понижавамо, а пред
киме откривамо душу неке су од дилема које се кроз представу провлаче. Публици желимо да покажемо комплексност процеса стицања поверења као и да није тако страшно волети и у потпуности се препустити емоцији. На крају у ништавилу, љубав је ипак универзални језик.
Како кажу лепота ће спасити свет, на то ипак додајемо и љубав. Лепота и љубав ће спасити свет!- каже редитељка представе, Емилија Михаиловић

Гошће данашњег издања Гостпримнице и студија радија „Златоусти“ су Анђелија Шљивић и Емилија Михаиловић. Са њима говоримо како је прошла премијера представе „Бечка столица“, о представи и новом извођењу- у четвртак 7. децембра од 20 сати :

7. 12. 2023, САЛА ПМФ-а, У 20:00
УЛАЗНИЦЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ У СТУДЕНТСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ КРАГУЈЕВАЦ ПО ЦЕНИ ОД 300 ДИНАРА, ЗА ЂАКЕ И СТУДЕНТЕ 200 ДИНАРА.
РАДИО ЗЛАТОУСТИ ЗАЈЕДНО СА СКЦ-ОМ ПОКЛАЊА ТРИ ПУТА ПО ДВЕ УЛАЗНИЦЕ!