Јуче је у просторијама Медија хаба у Крагујевцу промовисан филм о корупцији „А сад сви на гласање“ и публикација АЛТЕРНАТИВНИ ПРИСТУП ИЗРАДИ НАЦРТА НАЦИОНАЛНЕ СТРАТЕГИЈЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ У СРБИЈИ. .Организација цивилног друштва Институт за истраживање корупције Кареја продуцент је филма и издавач публикације, док је потписује ауторски трио који чине антикорупцијски експерти цивилног друштва, окупљени око Коалиције за интегритет: Зоран Гавриловић из БИРОДИ-ја, Мирослав Мијатовић из ПАКТ-а и Синиша Јанковић из Кареје.

О филму и публикацији говорили су Синиша Јанковић и антикорупцијски експерт адв. Златан Вулић из Јагодине, сарадник Кареје.

Филм је снимљен на Интерактивној уметничкој представу у селу Кукуловце познатом по томе што је пре три године у време пред изборе одбило да гласа, док им се не испуни обећање о асфалтирању пута дати на предходним председничким изборима, да ће уколико гласају за кандидата владајуће стране добити асфалт. Они су свој део договора испунили гласали су 95,67% за Александра Вучића, али друга страна није испунила обећање. Када су се пре три године побунили успели су да се изборе да им се пут асфалтира али пре избора, а да ће на изборима и тај пут гласати са владајућу странку. Обзиром да је у питању продаја гласова, уметничка представа је представљала прву берзу владавине права у Србији, на којој су присутни мештани могли да продају своју владавину права. Они су понуду Берзе владавине права искористили, те је продаја владавине права ишла од 10, 20, 30 до 50 евра, након чега је трговање закључено, док су заинтересовани за продају своје владавине прва могли да се упишу у листу чекања, са износмма који траже за своју владавину права.