Дугогодишњи истакнути продуцент, музичар, композитор и аранжер Војислав Воја Аралица трећи је добитник награде „Микица Здравковић“ коју крагујевачки Арсенал фест додељује личностима из Србије и региона за њихов досадашњи рад на музичкој сцени. Награда је уручена јуче, 21. јуна, на Светски дан музике у башти Дома омладине.
Одлуку о добитнику донели су чланови стручног жирија – Благојевић Бранислав, Драган Урошевић и Иван Петровић.

Председник жирија Драган Урошевић говорио је колико Микица недостаје и у самој организацији Арсенал феста, с обзиром на то да је додељивање награде „Микица Здравковић“ Воји Аралици уприличено у склопу пратећегпрограма 13. Арсенал феста, који ће бити одржан од 28. јуна до 1. јула у простору Кнежевог Арсенала у Крагујевцу:

Ану Цветковић, ПР-а Арсенал феста упитали смо како теку припреме, дистрибуција карата и шта разликује овогодишње идање Арсенал феста од претходних:

Бојислав Аралица пред уручење награде „Микица Здравковић“ присутнима је поручио:

Подсећамо, под покровитељством Дома омладине Крагујевац и удружења Арсенал фест, група пријатеља и колега из крагујевачке рок сцене, удружила се 2021. године да Микици у част уради обраду песме `Небески бенд` која у себи носи огромну поруку и симболику, а која спада у најпознатије песме групе `Човек без слуха` који је Микица успешно и са великом љубављу предводио :