Национална коалиција за децентрализацију (НКД), у сарадњи са ,,Уједињеним против ковида’’ организује онлајн Напокон Корисну Дебату ,,Вакцином за живот’’ у среду,14. априла од 19 сати путем Зоом апликације.

Свесни да је тема вакцинације од неприкосновене важности, како у Србији, тако и на глобалном нивоу, желимо да, кроз разговор са стручњацима из света медицине, разбијемо предрасуде о имунизацији, митове о ,,чиповању’’ кроз вакцину, чујемо од стручњака због чега без колективног имунитета нема повратка нормалном животу.

Ко сме, а ко не сме да се вакцинише? Да ли су вакцине (не)довољно дуго испитиване? Када ћемо пољубити родитеље, загрлити баке, деке, унуке или отићи код пријатеља на весеље? Ово су нека од питања на која ће на онлајн трибини ,,Вакцином за живот’’одговарати:

– Доц. др Емина Милошевић,специјалиста имунологије
– Др Ивана Прокић, доктор наука у области епидемиологије
– Др Бојан Дерета, специјализант опште медицине
– Др Милош Бојовић, специјализант физикалне медицине и рехабилитације

Модераторка Антонела Риха

Да бисте пратили трибину и били у могућности да постављате питања учесницима, потребно је да се региструјете путем овог линка https://zoom.us/meeting/register/tJMkc-irqjkjEtzSsfNOXKLpPivVmMial9rO. Дебату ћемо преносити и на ФБ страници Националне коалиције за децентрализацију.

*************************

Ово је седма по реду онлајн Напокон Корисна Дебата, досадашње можете погледати на овим линковима: Србија између ванредног стања и изборне трке, Пандемија и економија: Реалност иза бројева, Протестна правда у скраћеном поступку, Политичке промене: Нови људи у старом систему?,,,Како до демократије – шминкањем изборних услова или променом изборног система?’’ и Демократија и друштвене мреже.