Синеплекс биоскоп Плаза (Cineplexx Kragujevac Plaza), данас поново дочекује публику у својим салама.Првог радног дана обрадоваће љубитеље седме уметности са акцијом „Повратак у биоскоп“, у склопу које ће се приказивати филмови по цени улазнице од симболичиних 100 динара.

Након скоро шест месеци, најмодернији биоскоп у граду почиње са радом, у складу са општим мерама безбедности које су усвојене од стране кризног штаба за заштиту здравља становништва.

На репертоару ће се наћи филмови из текуће и претходне године, који су се издвојили својом гледаношћу и квалитетом. Међу њима су домаћи филм „Ајвар“, последњи филм редитеља Квентина Тарантина „Било једном у Холивуду“, сјајни, Оскаром награђен Хоакин Финикс као „Џокер“, ,,Стар Wарс: Успон Скајвокера“ и други. Наши накмлађи посетиоци, моћи ће да уживају у наставаку авантуре омиљених сестара Елсе и Ане у филму „Залеђено краљевство 2“. На велико платно репризно враћа нам се и Грдана у филму ,,Грдана: Господарица зла“, као и симпатича дружина веселих паса у филму ,,Патролне шапе“.

Акција „Повратак у биоскопе“, која се дешава 1. септембра у свим Синеплекс биоскопима, али и другим биоскопима у земљи, подржана је од стране Филмског центра Србије.
Више на ову тему говоримо са Јованом Протић: