ГОСТОПРИМНИЦА – Ванредна ситуација у Крагујевцу, градоначелник Радомир Николић и Предраг Саздановић, директор Клиничког центра

На заједничкој седници Кризног штаба и Штаба за ванредне ситуације поводом актуелне епидемиолошке ситуације у Крагујевцу одржаној у суботу, 27. јуна у Скупштини града којом је председавао градоначелник Радомир Николић, уједно и командант Штаба за ванредне ситуације у нашем граду је због повећаног броја оболелих од КОВИД-19 уведена ванредна ситуација која подразумева забране јавног окупљања, приватне прославе и све обавезне мере превенције.
Градоначелник Николић је истакао да је наш град последњих двадесетак дана имао готово два пута више новозаражених него током прва два и по месеца пандемије.
Директор Клиничког центра Предраг Саздановић изнео је податак новинарима да су тренутно у установи на чијем је он челу хоспитализовани пацијенати из читаве Централне Србије а не само из нашег града. По њему наш Клинички центар има на располагању четири клинике за пријем ковид пацијената и 160 места за хоспитализацију неивензивних и 51 место за смештај пацијената на респираторима.

Емисије

Prodajni centar