Прошле године крагујевачки Дом омладине обележио је 70 година постојања и рада. Пак, недељу за нама у изложбеном животу Крагујевца обележила је изложба фотографа Зорана Лазаревића Лакија посвећена централној манифестацији, концерту којим је прослављено седам деценија Дома омладине.
Гост данашње емсије „Неимари” Радија „Златоусти” фотографијом се бави већ пуне две деценије. За разлику од својих бројних колега Лаки се специјализовао за концертну или музичку фотографију. Званични је фотограф бројних манифестација и фестивала попут: Арсенал Феста, Шумадија феста, СуперСтар феста, Џаст аута, Зајечарске гитаријаде, Беер феста и многих других фестивала, бендова и музичких извођача. Готово да нема бенда или групе из нашег града, земље и региона кога Лаки није сликао својим апаратом.
У данашњим „Неимарима” чућете и на који начин је наш саговорник породично повезан са Домом омладине, како се определио за сценску и концертну фотографију али како му је и на послу у Скупштини града где свакодневно објективом бележи сусрете градских челника са њиховим гостима. Зоран Лазаревић Лаки је и наш колега јер већ годинама на радију а потом и телевизији води музичке емисије. Сходно томе у данашњим „Неимарима” слушамо нумере искључиво крагујевачких бендова које је Лаки „бележио” својим објективом.