Градска агенција за саобраћај јуче је на аутобуском стајалишту Уред 2 представила ново решење у погледу безбедности у јавном превозу – огледала која ће бити од велике помоћи возачима аутобуса у градском превозу.
– На двадесет најпрометнијих стајалишта постављена су огледала помоћу којих ће возачи аутобуса имати јасан преглед и других и трећих врата, као и дела унутрашњости самих аутобуса – изјавио је директор Градске агенције за саобраћај Душан Обрадовић. Тиме ће, по речима Обрадовића бити повећана безбедност свих учесника у јавном градском и приградском превозу, поготову деце, старијих особа и особа са помагалима.
Тим поводом гост наше данашње емисије „Данас актуелно” је Душан Обрадовић, са којим разговарамо о безбедности али и другим новитетима које је увела фирма на чијем је челу.
Оно што је посебно заинтересовало наше слушаоце је и обавеза од 1. септембра свих родитељаљ чија деца похађају градска и приватна обданишта да свој долазак и одлазак чекирају еКГ картицом. Због чега је то обавезно, одговара нам Душан Обрадовић у емсији „Данас актуелно”.