Поштовани слушаоци гост данашње емисије „Неимари” Радија „Златоусти” је наш колега Тома Тодоровић, који је значајан део свог живота и професионалног рада посветио истражујући, проучавајући и пишући о лековитим водама Србије. Иако је Тодоровићев радни век, званично, протекао у „Електрошумадији” не без разлога назвали смо га нашим колегом, јер је деценијама био сарадник бројних часописа, новина и листова и објавио већи број публицистичких издања. Једно од њих било је „Лековите воде Србије”.
Сада, као „тазе” пензионер са еланом приступа другом и проширеном издању „Лековитих вода Србије” а у најави је је и продукција документарног филма о овом природном благу наших крајева.
У данашњим „Неимарима” са Томом Тодоровићем разговарамо о лековитим водама у близини Крагујевца, најпознатијим и најнепознатијим водама које лече у Србији, најлековитијим… али, на жалост, због чега код нас влада толика инертност када су природна богатства лековити туризам у питању да нико нема интереса да улаже у пеко 1.000 извора воде која лечи а колико их је регистровано у нашој земљи.