Гости данашње емисије „Неимари” Радија „Златоусти” су брачни пар, супружници Светлана Јоксимовић Вељковић и Горан Вељковић, оснивачи издавачке куће „Духовни луг” из Крагујевца. Већ трећу годину заредом на „Данима крагујевачке књиге” издавачка кућа „Духовни луг” истицана је као други издавач по броју објављених књига и публикација у нашем граду, одмах иза Универзитета.
„Духовни луг” издаје православну верску литературу и публицистику али и дела из наше историје и историографије, етно музикологије, приручнике о лечњу биљем, књиге за децу…
Посебан сегмент њиховог издаваштва чине аудио и видео издања, па у току данашње емсије „Неимари” слушамо избор песама са њихових издања. Као издавачка кућа познати су и по посвећеном објављивању дела Светог владике Николаја а у припреми је њихово ново ексклузивно издање његовог „Охридског Пролога”.
О концепту и издавачкој политици њихове куће који не одступа од духовног, разноврсности њихових издања али и о томе како и колико је тешко опстати на данашњем, махом, комерцијализованом тржишту разговарамо са нашим данашњим гостима Гораном Вељковићем и Светланом Јоксимовић Вељковић.