Српска православна Епархија шумадијска јуче, у среду, 26. децембра у Епархијском дому у Крагујевцу приредила је представљање књиге „Проповеди на недељним литургијама (2008 – 2012) епископа Шумадијског Јована”.
Такође су исте вечери представљена и друга издања „Каленића” издавачке установе Шумадијске епархије, објављене током 2018. године:
О књизи проповеди на недељним литургијама владике Јована говорили су протојереј-ставрофор проф. др Зоран Крстић, Др Сава Милин и Протојереј-ставрофор др Драгомир Сандо (сви са Православног богословског факултета). Владика Шумадијски господин Јован бираним речима се на крају вечери захвалио беседницима који су зборили о његовој књизи проповеди.
О издањима „Каленића”: Споменица „Два века Старе цркве у Крагујевцу (1818 – 2018)”, Зборник радова „Значај одлука Светог архијерејског сабора 1947. године за историју СПЦ – седамдесет година од оснивања Шумадијске епархије” и романима Николе Миловића „Храбро и радосно, веселим ногама” и Ивана Шмељова „Лето Господње” говорио је Негослав Јованчевић професор Крагујевачке богословије.