Članaka u kategoriji Жива црква

ЖИВА ЦРКВА – 12. март 2017. године

Браћо и сестре у данашњој емисји „Жива црква” – радио хронци Епархије шумадијске имаћете прилике да послушате део репортаже са прославе Недеље Православља, разговор са мати Анастасијом игуманијом манастира Дивостин о циклусу Васкршњих предавања… Као и сталне рубрике, читање из Светог писма, део беседе Владике Јована и одговоре свештеника на питања верника.

ЖИВА ЦРКВА – 19.02.2017.

Радио хроника Епархије шумадијске овога пута почиње од приче о месопусној суботи, и потом сирној недељи, а у мноштву информација о догађајима у Епархији шумадијској и Српској православној цркви издваја се информација о одржаној седници Епархијског савета Епархије шумадијске.

ЖИВА ЦРКВА – 29.01.2017.

Радио хроника Епархије шумадијске представља шта се у Епархији дешавало у недељи која је иза нас. Послушајте и Светосавску посланицу владике Јована.

Жива црква- радио хроника Српске православне епархије шумадијске

У првом издању „Живе цркве“ (нови циклус)на таласима Радија Златоусти представљамо догађаје у Епархији шумадијској у недељи од 14. до 21. јануара и преносимо беседу протојереја-ставрофора мр Рајка Стефановића, на литургији у Маршићу на празник Светог Василија Великог.